La concentració està destinada als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor que pertanyin a un club de la Territorial de Barcelona.

DATA

La concentració serà el dissabte dia 3 de juny de 2023, de manera presencial al local del Club Escacs Mollet, ubicat al Carrer Pineda Fosca, 6, Mollet del Vallès.

GRUPS

Hi haurà un mínim de 6 alumnes i un màxim de 8 per grup. En cas d’haver-hi suficients alumnes es faran dos grups.

Els jugadors que formen part del programa general de tecnificació de la FCE, no podran participar-hi a menys que hi hagi places lliures.

Els grups es faran per ordre d’ELO Català.

HORARIS

Primera sessió ...........  9:30-11:00

Descans esmorzar ..... 11:00-11:30

Segona sessió ........... 11:30-13:00

ENTRENADORS

MI Michael Rahal

MI Jose Sequera

(No es comunicarà amb antelació l’assignació dels entrenadors als participants)

PREU

Aquesta sessió d’entrenament té un cost econòmic de 5€ per alumne i no s’assegura la plaça fins que no s’hagi efectuat el pagament al número de compte de la Federació Catalana d’Escacs: Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant “concentració bcn + el nom i cognoms del participant”.

INSCRIPCIÓ

Per apuntar-se, s'ha d'omplir el següent FORMULARI, un per a cada participant. La data límit per fer les inscripcions és el dia 29 de maig. El 30 de maig es comunicarà els alumnes escollits i es podrà procedir al pagament que s’haurà d’enviar el comprovant a imarina@escacs.cat. Si l’1 de juny no s'ha rebut el comprovant de pagament, la plaça s'assignaria a un alumne en llista d'espera.

Les baixes injustificades de darrera hora comportaran l’exclusió de l’alumne de futures concentracions.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs té previstes realitzar per aquest curs 2023. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

El club local organitzador només podrà optar màxim a dues places per a cada un dels grups de les diferents categories d’edats. En el cas que hi haguessin places disponibles, els esportistes del club local les podran sol·licitar.

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

 

Llista definitives dels Grups de Tecnificació.

 

Vilanova i la Geltrú, a 7 de maig de 2023

Ivan Marina de la Torre

Delegació Territorial de Barcelona