CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Assemblea

Assemblea General de Clubs

1 de juny del 2024

DOCUMENTACIÓ

Final a 8 de la Lliga Sub12

Circular de les Bases

Figueres, 26 de maig de 2024

Obert Int. d’Escacs de Sants Ciutat de Barcelona 2024

Del 23 d'agost a l'1 de setembre de 2024

Inscripcions: Grup A - Grup B - Grup C

Oferta d'allotjament

Estem ja a les acaballes del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats. Resta una ronda per a finalitzar aquest emocionant i alhora intens torneig, en què tots els nens i nenes, nois i noies, ho donen tot per a demostrar el nivell que tenen. No hi ha rival fàcil i totes les parides s’han de lluitar des del minut u. En la majoria dels grups d’edats, l’emoció per la lluita a ser present al podi final està assegurada.

Els resultats a la categoria sub10, en Liam Caballero (Ateneu Colon) després de sumar un punt i mig avui, es col·loca líder indiscutible amb 7,5 punts. En Gael Saltos (Granollers-Canovelles) es col·loca amb 7 punts i en segona posició després de les dues victòries d’avui. En tercera posició empatats a 6,5 punts es troben: Nicolás García (Dos Torres), Andrés Pérez (Amposta) i Joanquin Marc García (Ateneu Colon). La millor femenina és la Sílvia Serradell (Vilafranca) qua amb 6 punts es troba en sisena posició.

A la categoria sub12, en Gerard Tallada (Amposta) i Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms) empaten amb 7 punts en el primer lloc de la classificació. En tercera posició es troba en Pau Bru (Ateneu Colon) amb 6,5 punts. Darrere d’ells hi ha un grup de set esportistes empatats amb 6 punts: Rayan Presas (Barberà), Joan Villa (Peona i Peó), Aram Sahakyan (Salauris), Guillem Torres (Catalonia-Joviat), Ian Pérez (Peona i Peó), Jordi Linares (Barberà) i Pol Faixedas (Fornells). La millor femenina és l’Oceane Clerc (Amposta) amb 5,5 punts i a la posició vint-i-una.

A la categoria sub14, en Pau Manel Prada (Colon Sabadell) de forma impecable ha aconseguit tots i cada un dels punts de les vuit partides jugades, i a falta d’una ronda per a acabar el campionat ja s’ha proclamat campió de Catalunya Sub14. En segona posició es col·loca l’Àlex Villa (Barberà) amb 6,5 punts després de sumar dos punts a la jornada d’avui. En tercera posició amb 6 punts es troben en Mauro Alonso (Gerunda) i Jofre Dea (Mollerussa). La millor noia és la Júlia Miró (Amposta) a la posició dinou amb 5 punts.

Respecte a la categoria de sub16, en Màxim Anguera (Rubinenca) juntament el FM Daniel Salinas (Colon Sabadell) lideren la classificació amb 7 punts. La tercera posició hi ha un grup de quatre esportistes empatats amb 6 punts: Yaroslav Sviridenko (Castelldefels), Ivan Montes (Terrassa), Dan Clotet (Cerdanyola) i Nicolas Aleksanyan (Peona i Peó). La millor femenina és la Júlia Pinyol (Cerdanyola) en el lloc vuit amb 5,5 punts.

A la categoria sub18, molta emoció estan donant els esportistes per la lluita al lideratge. Es van rellevant el primer lloc ronda darrera ronda. Després de les vuit rondes jugades, és l’Aitor Funes (Calldetenes) que comanda la classificació en solitari amb 6,5 punts. Mentre que en l’Arnau Sánchez (Llinars), Gerard Añó (Peó Vuit) i Leo Valle (Gerunda) empaten en segona posició amb 6 punts.

I per última a la categoria sub20, en Vicent Serrano (Barcelona) ha sumat un punt i mig més a les dues partides d’avui i ara comparteix el lideratge amb el FM Carles Martín (Barcelona) amb 6,5 punts. En tercera posició, es col·loca en Marçal Gómez (Vilafranca) amb 6 punts. La millor femenina és la Maria Ibarz (Espluga de Francolí) a la tretzena posició amb 4 punts.

Total la informació del Campionat de Catalunya d'Edats la trobareu a la pàgina oficial.

Galeria fotogràfica

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr