CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

Assemblea

Assemblea General de Clubs

1 de juny del 2024

DOCUMENTACIÓ

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

Resultats
Quadre eliminatòries

Retransmissió
Lichess - Chess.com
Twitch

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Resultats i classificació
Retransmissió
Galeria d'imatges

Tercer dia del Campionat de Catalunya d’Escacs Individual d’Edats 2024. Avui dilluns un dia rúfol amb pluja fina tot el dia i amb un aire més fresc que el cap de setmana. En qualsevol cas el torneig ha continuat amb normalitat i s’han jugat totes les partides previstes. La categoria sub8 ja han conclòs el campionat mentre que la resta de les categories s’han jugat les rondes quatre i cinc.

Esportistes de sub10 i sub12 a la sala principal de l'Hotel Sol Port

A la categoria sub10 al capdavant de la classificació hi ha en Liam Caballero (Ateneu Colon) destacat amb 5 punts. A mig punt del líder es troba en David Ortega (salauris), en Lluc Guiu (Gran Penya Vilanova) i en Luka Escobar (Tres Peons). Destaquen l’Emma Sergooris (Granollers-Canovelles) i la Sílvia Serradell (Vilafranca) amb quatre punts com a millors nenes a la classificació general.

 

Esportistes de la categoria Sub14

Pel que fa a la categoria sub12, els favorits es troben ja al capdamunt de la classificació. En Pau Bru (Ateneu colon) lidera la classificació en solitari amb 5 punts. Amb 4,5 punts es troba un grup de quatre nens: Gerard Tallada (Amposta), Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms), Rayan Presas (Barberà) i Jack Monclús (Sitges Prado Suburenc).

A la categoria sub14, amb la totalitat de punts i al capdavant de la classificació es troba en Pau Manel Prada (Colon Sabadell). A mig punt del líder tenim en Marc Mallorquí (Gerunda) i en Noah Molina (Llinars). La millor classificada de moment hi ha la Júlia Miró (Amposta) amb 3 punts en posició vint-i-dos.

Sala dels taulers de retransmissió

El favorit a la categoria de sub16, el FM Daniel Salinas (Colon Sabadell), continua amb pas ferm i ja lidera en solitari la classificació amb 5 punts. En Màxim Anguera (Rubinenca) i en Yaroslav Sviridenko (Castelldefels) es troben empatats en segona posició amb 4,5 punts. Les dues millors femenines posicionades amb tres punts són la Júlia Pinyol (Cerdanyola) en el lloc disset i la Laia Bosch (Mollerussa) en el lloc vint-i-quatre. Precisament en aquesta cinquena ronda la Júlia i la Laia s’han enfrontat acabant la partida en taules.

A la categoria sub18, en Gerard Añó (Peó Vuit) ha derrotat a en Leo Valle (Gerunda) i d’aquesta manera lidera la classificació amb 4,5 punts juntament amb l’Aitor Funes (Calldetenes) que ha derrotat a en Juan Alber García (Olot). Lluís Porta (Ponts), Ramon Serrahima (Barcelona) i Ferran Chiva (Sant Andreu) amb 4 punts van al darrere d’en Gerard i l’Aitor. La millor femenina és l’Aramí Lobo (Llinars) amb 3 punts i situada en la posició disset.

Esportistes de la categoria Sub18

I per última, a la categoria sub20, en Vicent Serrano (Barcelona) lidera en solitari la classificació amb 4,5 punts després que avui sumés un punt i mig. En segona posició hi ha el FM Carles Martín (Barcelona) que amb les dues victòries de la jornada escala moltes posicions. En tercera posició momentàniament se situen empatats amb 3,5 punts en Marçal Gómez (Vilafranca) i en Ferran Rocamora (Cor de Marina).

Per altra banda, ahir nit es va fer el tradicional concurs de puzles que fou guanyada per la Susanna Janer i la seva parella que acabaren tot el puzle en un temps de 1h 07’ 30’’. En segona posició fou la parella empordanesa Jordi Compte i Mònica Augé amb un temps de 1h 27’ 17’’. I en tercera posició la parella urgellenca Laia Bosch i Jaume Ribera amb un temps de 1h 32’ 05’’.

Classificació final Concurs de Puzzles

La parella guanyadora acabant el puzle

També anit es va jugar el també tradicional Campionat de Partides Llampec Nocturn. El torneig fou guanyat pel MF Ramon Chalmeta (Sant Boi) imbatut amb 7 punts de 8. En segona posició i per millor desempat fou el MF Cristian Fernández (Gramenet) amb 6,5 punts i completà el podi també amb 6,5 punts en David Ayza (Ateneu Colon).

Resultats i classificació

Podi format per David Ayza, Ramon Chalmeta i Cristian Fernández, d'esquerra a dreta.

Total la informació del Campionat de Catalunya d'Edats la trobareu a la pàgina oficial.

Galeria fotogràfica

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr